Syskon Kärlek

2010-06-30 Kl: 23:01:27
Just me .. | Kommentera (0)
Jag ÄLSKAR den hära boken ! Asso den äger .. 
Det handlar om en tjej som heter Amanda som blir kär i sin egen brorsa och så händer det massor av saker. Den är jätte spännande och solig. LÄS DEN !!



ny header

Grattis Elin !

2010-06-30 Kl: 14:49:23
Just me .. | Kommentera (1)

GRATTIS !!!!! ♥ 
Hoppas du får en bra dag ..
                                     
                                                                                                                                                      Jag älskar dig!


Kroatien

2010-06-29 Kl: 16:54:43
Just me .. | Kommentera (0)

Jag har inte skrivit på ett tag för jag har inte haft tid ..

Men jag var i kroatien i 10 dagar. Vi åkte på torsdagen och kom hem i lördags.
Vi landade i Italien och så hyrde vi bilar där. Vi kom fram med planet ungefär 11 på kvällen, då så åkte vi två timmar till ett hotell som vi sov en natt på.

På lördagen så var det finnt väder men vi va tvungna att åka ännu mer bil. Så då åkte vi i 4 timmar ungefär. Vi åkte igenom slovenien för att komma till kroatien. Men när vi var framme vid ett annat hotell med pool så badade vi på direkten. På kvällen gick vi ut och åt och så gick vi runt lite i byn som va där.

På söndagen så regnade det så vi badade inte. Då så åkte vi till en annan stad som var lite roligare och hade mer saker. Kl. 3 åkte vi till huset vi hade det var en liten by med typ tre hus och typ 10 hundar. Vi hade pool och bodde jätte finnt. Det var lite finare väder på kvällen.

På måndagen var det regn så vi åkte till någon annan by. Men dom sista fyra dagarna var det sol och det var ju bra för då fick vi ju sola och bada. Här kommer lite picasa bilder ..




Hemma

2010-06-26 Kl: 14:47:27
Just me .. | Kommentera (0)
Nu är jag hemma från Krotien. Jag hade det bra förutom att vädret sög. Men jag skriver mer sen om hur det va och så för nu ska jag fixa saker .. :)

duschat

2010-06-16 Kl: 13:27:09
Just me .. | Kommentera (0)

jag vaknade för en stund sen då så duschade jag. Nu så sitter jag här och äter frukost. Jag måste fixa lite småsaker idag som att packa det sista och så vill jag bara chilla lite. Men imorgon åker jag ! :D ahh, jag längtar men jag måste ladda ner lite låtar till mobilen och så för jag har bara 43 låtar.

det syns inte så mycket på bilden .. men,men




kamera

2010-06-15 Kl: 21:58:50
Just me .. | Kommentera (0)
Jag älskar att fota. Det är as kul jag vet inte varför, men asso min kamera har bara 8 megapixels.
Jag vill ha en system kamera !




















upps "/

2010-06-15 Kl: 21:38:22
Just me .. | Kommentera (0)
glömde ta bilder, men jag hittade en bild på nätet ;)



så här såg det ut !
Hon satt upp tältet i vårt vardagsrum så sprejade hon oss.

Badat

2010-06-15 Kl: 17:22:39
Just me .. | Kommentera (0)
idag så har jag badat hemma hos elin med denice, linnea.w, simon och dante. Vi badade inte så länge för det var ju inte precis bra väder och då var det inte så jätte varmt. Men sen drog simon och dante hem.
Jag, elin, denice och linnea ville lära oss dansen beat it så vi började träna lite på den nu så kan jag det nästan men vi gjorde om den lite också för att vi tyckte den var lite för svår ibland.

Men ikväll ska jag, mamma, amanda, annika, benita och erika göra soldusch. Haha undra om man blir brun då ?
Men är min kusins mamma som gör det för hon typ har köp det i england och beställer hem grejer. Min kusin och morbror kommer också dom ska äta här tror jag. Jag ska ta lite bilder och lägga upp sen på hur det ser ut och så ..

byeeeee !

2010-06-14 Kl: 23:08:23
Just me .. | Kommentera (1)





kroatien

2010-06-14 Kl: 21:38:41
Just me .. | Kommentera (0)
Nu har jag precis packat till kroatien. Vi har som i "tradition" att åka varje år några dagar efter skolavslutningen till något ställe. Vi har varit 4 familjer som åker varje år men inte i år då åker bara tre familjer för en familj har precis fått barn så dom vill inte följa med. Men i tio år så har vi gjort samma sak fast åkt till olika hus eller länder. Vi hyr hus som alla får plats i för vi vill inte hålla på att va 15 pers på ett hotell lixom xD

Det brukar vara jag, alexander, mamma, pappa, amanda, andreas, annika, anders, sibelle, benita, hasse, nicole, pontus, mange och camilla. Det är camilla och mange som har fått barn. Så nicole, pontus, mange, camilla och noah följer inte med i år.

Det ska iallafall bli jätte kul att åka till kroatien fast det inte blir lika många men vi får se. Jag har aldrig varit där förut så det blir första gången. Här kommer en bild på kroatien fast det är inte dit vi ska ..


sorlig

2010-06-14 Kl: 21:10:36
Just me .. | Kommentera (0)

Filmen var jätte sorlig .. vi grät jätte mycket men den var jätte bra!


the last song

2010-06-14 Kl: 14:05:12
Just me .. | Kommentera (0)
snart ska jag ella och emelie till kista och titta på the last song.
Den värkar vara as sorlig.

Det handlar om en rebellisk flicka skickas till en kuststad i södern för att tillbringa sommaren hos sin pappa. Genom deras gemensamma kärlek för musiken hittar duon tillbaka till varandra.


:)

2010-06-13 Kl: 13:19:35
Just me .. | Kommentera (0)
inatt sov jag hos ella, emelie sov där också men hennes syrra hade lite kompisra där. Men vi gjorde nästan ingenting. Typ bara titta lite på tv och satt framför datan, pratade lite och så ..

men ikväll skulle jag typ till morfar, dom sa det nu men jag ska typ va med vänner sen och denice kanske sover här. Jag blev jätte sugen på att spela sims nu. Jjag typ drogar sims det är as kul.

hejdå =)

sommarlov

2010-06-12 Kl: 21:11:17
Just me .. | Kommentera (0)
nu så tänker inte jag skriva mer för det är ju sommarlov, så det kanske blir något inlägg lite då och då. men jag kanske sover hos ella ikväll är hos hon nu, men hejdå ♥

Grattis Emelie !

2010-06-10 Kl: 09:21:57
Just me .. | Kommentera (1)
Grattis Emelie !
Nu är du 13 år, du är tonåring!
Älskar dig ..! ♥







HAHA, kommer du ihåg ? ♥

   
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!

                          RSS 2.0