mysig kväll

2011-04-30 Kl: 14:36:31
Just me .. | Kommentera (0)

Hejhej

Igår så var vi ju hos Elina, typ tjugo pers. Hade skit mysigt och roligt. Sen i tältet så garvade vi ihjäl oss. Pigga gänget var jag, Emma och Elin vi hade efterfest hahaha. Men vi somnade typ 4 och vaknade kvart i 9. Då vid nio så gick vi upp och åt frukost. Sen så städade vi och packade ihop lite sen så kom min pappa och hämtade mig och Emma.

När jag kom hem så städade jag lite i mitt rum sen så tog jag en långdusch. Nu så sitter jag framför datan och har precis ätit lunch. Omg, det känns som att klockan är typ 6, 7 men den är bara tjugo över två.

Men här kommer bilder från igår ..






































HAHA






hahahahahah








Emma gör pannkakor? lycka till

2011-04-29 Kl: 19:59:28
Just me .. | Kommentera (2)
hejsan!

Nu så har jag precis kommit till Emma. Hon lagar pannkakor, lycka till lixom. Hon suger ingen pannkaka har blivit bra hitills. Jag kanske ska hjälpa henne? då kommer dom bli skitbra. Men vi dunkar musik i hela huset.

Kl nio ska vi till Elina, fett mys vi ska grilla korv och sova i tält. Har tagit med lilla kameran så jag kan ta lite bilder under kvällen.

Nu ska jag göra en skitbra pannkaka till Emma. Hejdå :D


love you

Grattis Elina!

2011-04-29 Kl: 16:54:47
Just me .. | Kommentera (0)
Idag så fyller Elina år. Vi ska grilla hos hon ikväll och sova där. Det blir typ 20 pers. Fast det är bara tjejerna som ska sova där. Men aja, GRATTIS Gumman! 14 år idag, stoor tjej. (större än mig)


Godnatt

2011-04-28 Kl: 22:55:16
Just me .. | Kommentera (0)
Nu ska jag sova och drömma något roligt ;D haha

Grattis i efterskott Isabelle!

2011-04-28 Kl: 20:06:33
Just me .. | Kommentera (0)

Glömde skriva grattis till isabelle igår för jag var i centrum med narie, elin, isabelle och emma. Sen tittade vi på elins och isabelles träning sen så var vi hos isabelle hela kvällen. Men nu kommer det. Fast hon är i spanien men hon får se det när hon kommer hem.

GRATTIS i efterskott Isabelle!!


14 år


Godnatt

2011-04-26 Kl: 23:07:00
Just me .. | Kommentera (0)
Har precis kollat klart på massa bra pogram. Despret, cugar town och the middle ( vet inte hur det stavas ) Men nu ska jag sova. Godnatt! :)

-

2011-04-26 Kl: 19:23:50
Just me .. | Kommentera (2)

Hejhej

Jaha, första dagen i skolan och det blir typ kaos. Lite innan elva så kommer Narie inspringandes in i vårat klassrum och säger att en kille i 8an har blivit knivhuggen. Jag trodde inte på henne sen så gick vi till andra korridoren och där hade dom spärrat av, det var poliser och grejer. Jag vart fett chockad.

Så jag, Emelie, Isabelle, Elina och Elin drog till Elin. Man vågar ju inte va kvar i skolan + att man skulle ändå inte kunna jobba på lektionerna för att man bara tänker på det. Vi åt hos Elin sen så kom Emma. Efter ett litet tag drog vi till Elina.

Lite efter två kom mamma och hämtade mig, vi åkte till kista där jag köpte lite kläder och sånt.

Men nu så har jag iallafall ätit. Juste ikväll är det despret, woho. Jaja, jag återkommer.


en pyjamas tröja


linne/ tunica


blus


tunica


jeans


tights, solbrillor


brunkräm

Förlåt för att vissa bilder blev snea men orkar inte fixa.


Sover hos Isabelle

2011-04-25 Kl: 01:20:57
Just me .. | Kommentera (0)
Helloooo :) igår så var jag hos min morfar på påsk middag det är därför jag inte har skrivit på två dar. Men idag så träffade jag Emma, Isabelle, Elin, Emelie, Elina, Axel, Anton, Pontus och Marcus. Vi var hos Elina och satt ute och pratade med tända ljus. Mysigt. Kl 11 så hämtade Isabelles mamma mig, Emma, Pontus och Isabelle såklart. Hon skjussade hem Pontus sen så åkte vi hem till Isabelle och tittade på film, the perfect man. Den var bra. Nu så ligger vi i sängen och alla håller på med sina mobiler. Aja godnatt!

film nu

2011-04-22 Kl: 23:06:26
Just me .. | Kommentera (0)
helloo, kom hem från bippen för en liten stund sen. Det var rätt så många där. Vi hade kul.
Men nu ska jag tvätta bort sminket och borsta tänderna sen ska jag titta på film.

Har inget att skriva så hejdå.


aww, min söta hamster

bippen

2011-04-22 Kl: 15:27:03
Just me .. | Kommentera (0)
Igårkväll så tittade vi på några bra filmer och imorse så tittade vi på en film också. Alla filmer var bra. Men snart så ska vi till bippen. Emma skulle bara hem och byta kläder sen skulle hon också dit. Fast vi ska gå typ när som hälst så hon får komma senare.

Just nu ..




-

2011-04-21 Kl: 18:44:35
Just me .. | Kommentera (0)
Hejhej!

Nu är jag hemma hos Emelie. Jag och Emma ska sova här fast Emma är typ hos några och äter middag så hon kommer senare. Jag ska äta här hos Emelie, vi ska typ äta snart. Börjar bli fett hungrig.

Ikväll så ska vi bara titta på film. Och titta på Criminal Mindes, verkar va fett spännande avsnitt ikväll.
Nu så har Emelie duschat så nu ska jag va social mot henne :)


miss my hair

Nya grejor

2011-04-20 Kl: 23:09:54
| Kommentera (0)
Kom precis hem från bippen. Vi hade kul förutom att jag fick bippen pluppar i munnen. Men här kommer bilder på vad jag köpte i kista. Lite småsaker bara ..





Nu ska jag byta om, ta bort sminket och lägga mig i sängen och dricka cola.

Nice surprice

2011-04-20 Kl: 16:48:51
Just me .. | Kommentera (2)
Hello bloggish.

Idag så låg jag och Emma och solade till 1 då vi gick och mötte Emelie för hon hade min laddare sen gick vi till grimbo och köpte klass och när vi kom hem så fortsatte vi sola fast det var rätt så blosigt så vi solade bara ett litet tag.

Nu så har jag precis duschat och känner mig fräsch. Ska bara sminka mig och platta håret lite sen ska jag, mamma och Alex till kista. Efter det så ska jag till bippen med Emma, Elin och Isabelle kanske blir någon annan också I don´t no.

Skriver sen ikväll, Puss ♥
















Har trååkigt

2011-04-20 Kl: 09:52:48
Just me .. | Kommentera (0)
Nu ligger jag här helt ensam och har inget att göra .. eller Emma är här men hon slaggar typ in. Vaknade av att städerskan typ damsög i mitt öra. Skoja bara men hon damsög utanför mitt rum och då vaknade jag. Undra om det är fint väder så man kan sola idag också? Ska gå och titta , nja sådär rätt så bra iallafall. Nu tittar jag på tv, får ha jätte lågt ljud så inte Emma vaknar. Hejdå! :)

¤ <-- en sol

2011-04-19 Kl: 13:40:11
Just me .. | Kommentera (0)
Just nu ligger jag och solar. Sjukt fint väder. Snart ska jag iallafall äta lunch och sen typ ringa Emma. Undra vad vi hittar på. Ikväll så kanske jag träffar några eller bara stanna hemma. Jag vill typ ut men vi får se.











   
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!

                          RSS 2.0